Nieuws

Van Hoek Bouw aanwezig op bijeenkomst Veiligheidsladder!

Foto_bijeenkomst_TenneT_24-03-2017_2_2.jpg
Geplaatst op: 04-04-2017
Bron & foto: veiligheidsladder.org

Informatiebijeenkomsten Veiligheidsladder voor leveranciers van TenneT

Afgelopen vrijdag, 24 maart 2017, heeft TenneT voor haar leveranciers de eerste bijeenkomst over de Veiligheidsladder georganiseerd. Aanwezigen werden geïnformeerd over de verschillende aspecten van de Veiligheidsladder en de mogelijkheden tot certificatie.  Presentaties werden gegeven door bedrijven die al gecertificeerd zijn volgens de Veiligheidsladder en AdviSafe was aanwezig om het systeem van de Veiligheidsladder toe te lichten. Op de kennismarkt konden leveranciers in gesprek komen met de diverse Ladder Certificerende Instellingen, adviesbureaus en NEN.

Door het implementeren van de Veiligheidsladder wil TenneT de veiligheidscultuur in de keten vergroten en daarmee incidenten voorkomen.

In de komende maanden zullen meer informatiebijeenkomsten volgen, waar leveranciers van TenneT voor worden uitgenodigd. De eerstvolgende bijeenkomst zal plaatsvinden op 31 maart 2017 bij TenneT in Arnhem. Naast de bijeenkomsten in Nederland zullen er voor Duitse leveranciers in Duitsland informatiebijeenkomsten worden georganiseerd.