Een stevige basis voor hoogspanningsmasten begint bij Van Hoek Bouw

Hoogspanningsmasten worden gebruikt voor het transporteren van grote hoeveelheden elektrische energie over relatief grote afstanden. Net als bij hoogspanningsstations zijn ook bij hoogspanningsmasten de betonconstructies een belangrijk onderdeel van het totale bouwwerk. De basis van een hoogspanningsmast begint immers bij de fundering. Van Hoek Bouw is uw specialist als het gaat om het realiseren van die stevige fundering voor hoogspanningsmasten.

Duurzame betonconstructies

Door jarenlange ervaring is Van Hoek Bouw volledig op de hoogte van duurzame oplossingen voor betonconstructies. Met innovatieve mogelijkheden wordt aantasting van beton voorkomen en gaat de fundering van een hoogspanningsmast jarenlang mee. Maar niet alleen op het gebied van betonfunderingen en betonconstructies is Van Hoek Bouw uw specialist, ook als het gaat om betonreparaties is alle expertise in huis om te zorgen voor duurzame oplossingen.

Verbindende schakel

Bij de realisatie van hoogspanningsmasten is een goede samenwerking tussen de verschillende meewerkende partijen van groot belang. Wij werken dan ook nauw samen met opdrachtgever en andere leveranciers om zo niet alleen een stevige basis te leggen voor hoogspanningsmasten, maar ook te zorgen voor een voorspoedige realisatie. Met Van Hoek Bouw bent u verzekerd van een stevige basis en samenwerking aan hoogspanningsstations.

 

Meer weten?

Van Hoek Bouw realiseert de betonnen fundering waarop een hoogspanningsmast wordt gebouwd. Met de betonconstructies van Van Hoek Bouw bent u verzekerd van een duurzame fundering die aan de hoogste kwaliteitseisen voldoet.

Neem vrijblijvend contact op
of bel naar: 038 - 7600 600