Meer ruimte met een uitbouw of aanbouw

Het uitbouwen van een woning biedt vele voordelen. Met een uitbouw of aanbouw verruimt u het woonoppervlak, waardoor de waarde van uw woning stijgt, maar ook uw eigen woongenot toeneemt. Er komt meer ruimte voor een grotere keuken, u kunt een extra kamer realiseren of de woonkamer verlengen met een serre of erker. De mogelijkheden zijn eindeloos, maar u zoekt wel een betrouwbare en vakkundige partner om deze dromen te realiseren.

Uitbouwen op maat

U wilt overgaan tot het verruimen van uw woning door het plaatsen van een uitbouw of het realiseren van een extra ruimte met een aanbouw. Dit kan aan de voorkant, maar ook aan de achterkant van uw huis zijn. Samen kijken we naar uw wensen om zo efficiënt mogelijk gebruik te maken van de ruimte. Bij Van Hoek Bouw nemen we daarin niet alleen uw materiaalvoorkeuren mee, maar houden we ook rekening met de bouwstijl van de woning. De aanbouw of uitbouw wordt met oog voor detail en respect voor alle bestaande vormen en materialen uitgevoerd. Zo zorgen we er samen voor dat u niet alleen kunt genieten van meer woonoppervlak, maar ook dat het passend is bij uw woning. Uw huis wordt groter én mooier!
 

Van Hoek Bouw is dé specialist als het gaat om het uitbouwen van een bestaande of nieuwbouwwoning.

 
Van bouwtekening via vergunning naar bouwen

Afhankelijk van of u uw huis aan de voorkant of aan de achterkant wilt uitbouwen, of dat u een of meerdere woonlagen wilt realiseren, heeft u met verschillende regels te maken. Ook kan de wet- en regelgeving met betrekking tot een uitbouw of aanbouw per gemeente verschillen. Bij Van Hoek Bouw regelen wij niet alleen de bouwkundige tekening, maar zorgen wij ook voor het aanvragen van een eventuele bouwvergunning, alvorens tot bouwen wordt overgegaan. Zo weet u zeker dat uw uitbouw of aanbouw aan alle eisen voldoet.

 

Meer weten?

 
Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een uitbouw of aanbouw bij uw woning? Bij Van Hoek Bouw denken wij graag met u mee. Samen maken we uw bouwwensen werkelijkheid!

Neem vrijblijvend contact op
of bel naar: 038 - 7600 600