Van Hoek Bouw

Van Hoek Bouw is een transparante, veelzijdige en duurzame bouworganisatie die o.a. gespecialiseerd is in grootschalige betonconstructies, utiliteitsbouw en particuliere nieuwbouw. Projecten van bedrijven, overheden én particulieren voeren wij met betrokkenheid en oog voor detail uit.

Hoogspanningsstations & -masten

Van Hoek Bouw heeft in Noord en Oost-Nederland een zeer goede staat van dienst opgebouwd op het gebied van het realiseren van betonfunderingen voor de 110/220 en 380 kV hoogspanningsstations. We leveren o.a. betonnen poeren voor de schakeltuin, betonnen kelders voor transformatoren en spoelen, dragen zorg voor het nieuwbouwen van centrale bedieningsgebouwen, Plug & Play gebouwen en middenspanningsruimten én voor de levering en aansluiting van aarding in de schakeltuin en in de diverse gebouwen. Wij voeren tevens secundaire kabels en bestratingswerkzaamheden uit op hoogspanningsstations. Wat betreft de realisatie van bouwwerkzaamheden op hoogspanningsstations zijn we in het bezit van de benodigde erkenning (zie certificering).

Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van betonfunderingen voor hoogspanningsmasten, volgens de erkenningsregeling EU-124. Naast het creëren van de betonfundatie moeten vaak speciale heipalen gerealiseerd worden waarvoor een bepaalde hoogtebeperking geldt. Veel voorkomende werkzaamheden aan de lijnen zijn het repareren van de betonnen poeren en het leggen en aansluiten van de aarding. Reparatie van de betonpoeren wordt uitgevoerd volgens de BRL 3201.

Kwaliteit

Kwaliteit en veiligheid staan bij Van Hoek Bouw voorop. We werken dan ook volgens alle wettelijke voorschriften op gebied van veiligheid en kwaliteit. Alle keurmerken, certificeringen en lidmaatschappen geven u als opdrachtgever garantie op kwaliteit van de werkzaamheden en bedrijfsvoering, en waarborgen tevens de veiligheid van onze medewerkers. Al onze medewerkers zijn in het bezit van de diploma's VCA, BEI HS VOP en ISO9001. Doordat onze vakmensen al tientallen jaren bij Van Hoek Bouw werken en het BEI HS (hoogspanning) VOP certificaat hebben, mogen zij zelfstandig (zonder toezicht) werkzaamheden uitvoeren in de gebouwen, in de schakeltuinen, op de hoogspanningsstations en onder de hoogspanningslijnen.

Bekijk hier onze certificeringen

CO₂ & MVO

Als milieubewuste onderneming kijken wij naar de gevolgen van onze bedrijfsactiviteiten voor mens en milieu en investeren dan ook in een duurzame bedrijfsvoering. En streven wij, samen met andere bedrijven uit de sector, naar een CO2-reductie van 20% in het jaar 2020 (t.o.v. 2010). Het belang van MVO (Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen) is voor ons de laatste jaren alleen maar toegenomen. Dit dragen wij graag uit door het, in de toekomst, laten opstellen van onze CO₂-footprint, waarin elementen als elektriciteits-, gas- en waterverbruik, afval, transport en papierverbruik zijn opgenomen.

Lees meer over CO2 & MVO

 

Van Hoek Bouw steunt:


monicares foundation logo

Monicares Foundation geeft om en zorgt voor Zwolse gezinnen
die het moeilijk hebben als gevolg van kanker of de ongeneeslijke ziekte
van een van de kinderen of andere directe gezinsleden.

ga naar de website

 

Ronald Mc Donald Business Breakfastclub

Het Ronald McDonald Business Breakfast is een maandelijkse netwerkbijeenkomst
voor bedrijven en instellingen in Zwolle. Maar er is nog een belangrijker doel:
de ondersteuning van het Ronald McDonald Huis Zwolle.
De opbrengst van de Business Breakfastclub komt geheel ten goede van het Huis.

ga naar de website

 

Hospice Zwolle - Club van 100

In de laatste, terminale fase van het leven thuis worden verzorgd,
is niet altijd mogelijk of wenselijk. Toch is juist dan vaak behoefte aan een huiselijke sfeer,
waar vanuit betrokkenheid zorg en begeleiding wordt geboden. Met alle aandacht voor de gast
en voor zijn of haar naasten. Hospice Zwolle is zo’n plek. Een kleinschalig bijna-thuis-huis,
waar gasten worden verzorgd door familie en vrienden, vrijwilligers en hun
eigen zorgverleners – bijna zoals thuis

ga naar de website