Wij verwerkelijken uw wensen

Of het nu gaat om nieuwbouw, casco-oplevering, aanbouw, verbouw,
onderhoud of renovatie. Wij staan voor uw klaar.

Uw droom, onze expertise

Van Hoek Bouw creeërt niet alleen uw droomhuis maar is ook volledig
op de hoogte van alle wettelijkevoorschriften en regels waardoor u
gegarandeert zorgeloos kunt genieten van uw nieuwe woning.

Particuliere woningbouw

Op de particuliere markt richten wij ons op alle facetten van woningbouw, van bouwtekening tot oplevering van uw vrijstaande of twee-onder-één-kap woning. Of het nu gaat om nieuwbouw, casco-oplevering, aanbouw, verbouw, onderhoud óf renovatie. Ook voor particuliere woningbouw bestaan er vele wettelijke voorschriften en regels. Van Hoek Bouw is volledig op de hoogte van alle bepalingen voor de particuliere woningbouw. Dankzij onze jarenlange ervaring op het gebied van woningbouw kunnen wij u adviseren tijdens het gehele bouwtraject, vanaf het ontwerp tot de uiteindelijke oplevering van uw nieuwbouwwensen.

Maak gerust een vrijblijvende afspraak om uw dromen en plannen te bespreken.

 

Lees meer over woningbouw

 

Bouwkundige Renovatie

Van Hoek Bouw kan voorzien in de renovatie van een woning of (bedrijfs-)pand. Bij renovatie wordt een pand hersteld in de oorspronkelijke bouwstijl in combinatie met moderne vernieuwingen. Met name op het gebied van moderne veiligheidseisen, zoals bijvoorbeeld brandveiligheid, wordt er gekozen voor moderne oplossingen. Ook een extreme renovatie zoals bijvoorbeeld het vervangen van een complete voorgevel of juist het behouden van een voorgevel, kan door Van Hoek Bouw worden uitgevoerd.

Particuliere projecten

Van Hoek Bouw heeft een scala aan particuliere projecten uitgevoerd, Van onderhoud tot het verwerkelijken van nieuwbouw.

Bekijk meer projecten

Verbouw & onderhoud

Van Hoek Bouw is gespecialiseerd in de verbouw en onderhoud van uw (monumentale) woning. Een aanbouw/uitbouw of renovatie van uw woonpand wordt met oog voor detail en respect voor alle bestaande vormen en materialen uitgevoerd. Wij houden voor u de staat van uw woning in de gaten en maken een planning voor eventuele onderhoudswerkzaamheden.

 

Lees meer over verbouwen

Aanbouw

Met een aanbouw wordt uw woonruimte uitgebreid en uw leefoppervlak vergroot. Ook voor aanbouwen in alle stijlen en hoogtes vindt u in Van Hoek Bouw een betrouwbare partner. Wij kunnen u precies vertellen waar u op moet letten. Zo worden er aan het bouwwerk bepaalde wettelijke eisen gesteld die zijn vastgelegd in een bouwbesluit. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van uw wensen voor de aanbouw.

 

Lees meer over aanbouw

 

 

Neem vrijblijvend contact op
of bel naar: 038 - 7600 600