Nieuws

Vacature: BEN JIJ EEN ERVAREN (BETON)TIMMERMAN/-VROUW? EN BEN JIJ OP ZOEK NAAR EEN BAAN MET EEN STERKE FUNDATIE? DAN ZOEKEN WIJ JOU! (FULLTIME)

08_03_2021_VACATURE.png
Geplaatst op: 08-03-2021

Over het bedrijf

Van Hoek Bouw realiseert betonconstructies en gebouwen op hoogspanningsstations en nieuw- en verbouw voor de particuliere sector. Voornamelijk zijn de projecten in Noord en Oost-Nederland. Vanwege de energietransitie is er veel werk in de komende jaren voor Van Hoek Bouw. 

Functieomschrijving
Ben jij een ervaren timmerman/-vrouw of heb jij ervaring met betonwerk? Ga jij geen uitdaging uit de weg en pak jij alles op je weg aan! Dan komen wij graag in contact met jou! Wij zijn op zoek naar gedreven (beton)timmerlieden en betonwerkers.

Wat ga je doen?
Als timmerman/-vrouw realiseer je onder andere bekistingen voor betonfundaties in de hoogspanningswereld. Je voert op de bouwplaats werkzaamheden uit die voorkomen in de betonbouw. We zoeken een ervaren aanpakker die technische- en wapeningstekeningen kan lezen en deze zelfstandig en efficiënt uitvoert. Daarbij draag je de zorg voor een veilige en optimale werkomgeving. Dus hou jij van zware materialen, timmeren, betonbouw en ben jij een echte teamplayer? Dan is deze uitdaging wat voor jou! Lees snel verder wat wij zoeken binnen deze functie.

Wat breng je mee?
Jouw ervaring als timmerman/-vrouw  of jouw werkervaring binnen de betonbouw. Met kennis van technische- en wapeningstekeningen lezen help jij het team verder op weg! Daarnaast lever je secuur werk en beschik je over een VCA diploma.

Wat bieden wij jou?
Deze functie biedt een passend salaris met daarbij goede arbeidsvoorwaarden. Binnen het team deel jij jouw ervaring met onze vakmensen en minder ervaren collega’s. In het bedrijf heerst een informele werksfeer met harde werkers, maar genoeg tijd voor gezelligheid!

Geïnteresseerd?
Mail dan je CV naar info@vanhoekbouw.nl t.a.v. de heer R. Dellen.